Van opleiding ben ik industrieel ingenieur textielveredeling.

De eerste jaren van mijn loopbaan waren georiënteerd op technische ondersteuning in de textielwereld.  Eerst bij Sofina-Cotesa, nadien bij de textielfederatie Febeltex (nu Fedustria) en dan terug in productieomgeving bij de firma Devantex.
Zoals zo vaak start je met een bepaalde functie in een bedrijf, maar krijg je de kans om nieuwe uitdagingen aan te gaan.   Hierdoor ben ik in 2001 met de wereld van “welzijn op het werk” in aanraking gekomen.  Na 10 jaar interne preventieadviseur te zijn geweest, was het tijd voor een nieuwe stap.

Ik hou van uitdagingen en ben een volhardend persoon.  Ik hou ervan op een open en eerlijke manier te werk te gaan. Dit is trouwens de enige manier waarop een vertrouwensrelatie in een bedrijf mogelijk is.  Discretie en stiptheid zijn voor mij heel belangrijk en een goed gesprek en wederzijds respect zijn de basis van een goede verstandhouding. In mijn functie als consultant in preventie tracht ik rekening te houden met de wensen van de bedrijfsleider, zonder de wettelijke bepalingen uit het oog te verliezen. Men zegt wel dat men geen twee heren kan dienen, maar via dialoog is heel veel mogelijk!

QMS auditor ISO 9001:2008

26 maart 2016

VCA auditor en coördinator

15 november 2013

veiligheidscoördinator A

27 juni 2012

energiedeskundige type A

22 juni 2011

S2 Consult – oprichting

12 maart 2011

S2 Consult –  oprichting

oprichting S2 Consult

preventieadviseur niveau I

13 december 2003